inici
qui sóc
serveis
per saber-ne més
contacte
Tècniques d'estudi


No saber estudiar és una de les fonts principals de la pèrdua de motivació pels estudis i això és causa del sobreesforç que suposa assolir el nivell exigit. Si no aconseguim una metodologia efectiva en l'estudi, serà inevitable el rebuig gradual cap a ell i, en els casos més greus, ens portarà al fracàs escolar.

Les tècniques d'estudi són una sèrie d'eines i maneres de treballar que tenen com a funció organitzar l'estudi. Com més gran sigui aquesta organització, menor serà l'esforç i el temps que haurà d'invertir l'estudiant per aconseguir els objectius marcats i, com a conseqüència, millors seran els resultats que obtingui.

Val la pena invertir un temps en l'adquisició d'aquestes tècniques que, un cop apreses, seran aplicables a qualsevol assignatura i extrapolables a qualsevol nivell de dificultat.

No totes les tècniques serveixen igual per a tothom, però l'important és conèixer-les, fer una selecció d'aquelles que ens funcionen millor i, si cal, adaptar-les a la nostra manera d'aprendre.

info@espaipersonal.com | 639 44 79 19
Tots els drets reservats a espai personal

 

 

 

Espai Personal tdah dislexia altres trastorns conducta adopcio reforç escolar tècniques d'estudi