inici
qui sóc
serveis
per saber-ne més
contacte
Serveis Espai Personal


Els serveis que ofereixo s'enquadren dins de tres grans àrees: Problemes d'aprenentage, Problemes de conducta i Adopció.


APRENENTATGE:

L'objectiu principal és detectar si el nen pateix qualsevol tipus de trastorn tant de aprenentatge com de conducta o simplement necessita unes pautes d'estudi o un reforç dels coneixements adquirits a classe. Especificarem quines són les dificultats que presenta el nen o quines són les àrees que es desitgen millorar.

A partir d'aquesta definició del problema podem actuar de manera individualitzada i personalitzada amb una reeducació específica que treballi tots aquells aspectes deficitaris que mostra el nen, oferint-li noves estratègies de treball que li resultin més efectives i que li ofereixin millor resultat.

Ofereixo:

Assessorament, diagnòstico i tractament de:

- TDAH
- Dislèxia
- Altres problemes d'aprenenetage (disortografia, disgrafia, discalcúlia)

Per aquells nens o adolescents que només necessitin un reforç escolar:

- Classes de repàs i de suport educatiu
- Tècniques d'estudi


La metodolodia utilitzada és:

Diagnòstic: Exploració mitjançant la història clínica i estudi neuropsicològic amb proves i tests específics (en el cas de classes de repàs o tècniques d'estudi no serà necessari).

Tractament: Reeducació individualitzada o en grup, assessorament a la família i a l'escola, tractament cognitiu-conductual.

Adaptació contínua: Es valora constantment les necessitats que presenta el nen per donar-li el que realment necessita en el moment que ho necessita.

Seguiment evolutiu: Sessions aïllades per avaluar l'evolució del nen i el reajustament de les pautes si fos necessari.


CONDUCTA:

- Assessoraient a les famílies i estudi de la necessitat d'establir pautes i límits.
- Selecció de conductes a modificar i programació d'accions correctives.


ADOPCIÓ:


Acompanyament i assessorament als futurs o nous pares en els processos d'adopció, tant en les etapes prèvies com a les posteriors a tenir en casa al menor.Hi ha possibilitat de sessions o classes a domicili o en despatx.
info@espaipersonal.com | 639 44 79 19
Tots els drets reservats a espai personal

 

 

 

Espai Personal