inici
qui sóc
serveis
per saber-ne més
contacte
 
Espai reservat per endinsar-nos en temes que ens interessen a tots. Si vols suggerir o t'interessa especialment algun tema, no dubtis en demanar-m'ho aquíIntroducció als trastorns d'aprenentatge (vídeo)Com millorar la conducta del meu fill


Hi ha nens que per norma són molt moguts, no responen a les advertències dels pares, tenen rebequeries, no obeeixen, es porten malament... Desgasten l'ànim i les forces dels pares perquè aquests ja no saben què fer per canviar aquest comportament i per més que han provat diferents sistemes, no han aconseguit obtenir el resultat que tant anhelen... (llegir més)


Quin tipus de pare/mare ets?

No tots els pares fem servir les mateixes tècniques per educar els nostres fills. Influïts pel nostre caràcter, el caràcter dels nostres fills, la nostra experiència com a fills i la nostra experiència com a pares, pel que hem vist al nostre voltant o pel que ens han comentat, adoptarem una manera d'actuar respecte a l'educació dels nostres fills, a la manera de comunicar amb ells i la manera de resoldre els conflictes que sorgeixen habitualment en la família... (llegir més)


El vincle i l'adopció

El vincle afectiu és un lligam que el nen estableix amb un reduït nombre de persones del seu voltant. Tradicionalment, la principal figura amb la que el nen estableix el vincle més fort és la mare, però evidentment no és, ni ha de ser, la única persona... (llegir més)


Però exactament... què és la dislèxia?

Quantes vegades, davant d'algun problema d'escriptura o de lectura dels nostres fills ens hem preguntat si tenia dislèxia. De la dislèxia se n`ha parlat molt, però continúa sent una eterna desconeguda. Hi ha molta informació al voltant de la dislèxia, no sempre ben utilitzada i... (llegir més)
info@espaipersonal.com | 639 44 79 19
Tots els drets reservats a espai personal

 

 

 

Espai Personal