inici
qui sóc
serveis
per saber-ne més
contacte
Reforç escolar


Qualsevol nen o adolescent pot necessitar una ajuda puntual en funció de les dificultats que se li presenten durant l'any acadèmic, bé sigui amb una assignatura en concret o amb vàries. L'augment progressiu de la dificultat en els estudis pot requerir la intervenció puntual o habitual en l'ajuda i el reforç de tots els coneixements que s'han treballat a l'aula. Aquest suport que s'ofereix a l'alumne l'ajudarà a obtenir millors resultats i a mantenir el nivell de motivació pels estudis.

És important reaccionar a temps davant les dificultats que puguin presentar els nostres fills, ja que això facilitarà la ràpida recuperació del nivell desitjat i perquè així evitarem l'efecte bola de neu, on les dificultats van creixent juntament amb la falta de motivació i al deteriorament de la seva autoestima. Si arribéssim a aquest punt, el treball per assolir els objectius desitjats serà més gran i haurem d'invertir més temps per aconseguir-los.

El reforç escolar o classes de repàs poden ajudar els nostres alumnes a salvar els obstacles que es troben en el dia a dia a les aules i a guanyar confiança en les seves pròpies possibilitats.

info@espaipersonal.com | 639 44 79 19
Tots els drets reservats a espai personal

 

 

 

Espai Personal tdah dislexia altres trastorns conducta adopcio reforç escolar tèniques d'estudi